Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ

Πόσο συχνά δεν έχουμε φτύσει τα ενοχλητικά κουκούτσια του γκρέιπφρουτ, χωρίς να γνωρίζουμε για τον κρυμμένο θησαυρό μέσα τους!

Το εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ, είναι ένα 100% φυσικό προϊόν και εξασκεί ισχυρή ωφέλιμη επίδραση στην υγεία μας.

Χωρίς να βλάπτει τη φιλική βακτηριακή χλωρίδα, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και είναι χρήσιμο για τη λειτουργία του οργανισμού μας.

Η ισχυρή του δράση καταπολεμά:

  • Μικρόβια
  • Ιώσεις
  • Μύκητες
  • Παράσιτα
  • Δηλητηριάσεις
  • Αλλεργίες

Η θεραπευτική του δράση καλύπτει ένα ευρύ φάσμα μικροοργανισμών συγχρόνως είναι δραστικό σε 800 είδη βακτηρίων και 100 είδη μυκήτων και η παρασιτοκτόνα δράση του παρουσιάζει πολύ καλά αποτελέσματα.

Υπάρχει πεποίθηση πως το εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ αποτελεί σημαντικό εναλλακτικό θεραπευτικό μέσο, χωρίς παρενέργειες, έναντι των αντιβιοτικών και άλλων συνθετικών σκευασμάτων.

 

Γρίπη

5-15 σταγόνες εκχυλίσματος, διαλυμένες σε ένα ποτήρι νερό, 3 φορές την ημέρα με τα πρώτα συμπτώματα, για 3 ημέρες τουλάχιστον ή προληπτικά με την αίσθηση ότι μας πλησιάζει γρίπη.

 

Γαστρεντερικές λοιμώξεις

5-15 σταγόνες εκχυλίσματος, διαλυμένες σε ένα ποτήρι νερό, 3 φορές την ημέρα επί μια εβδομάδα το λιγότερο.

Gaudida albicans και άλλες μυκητιάσεις:

  • 1η εβδομάδα

5-9 σταγόνες 1 φορά την ημέρα σε ένα ποτήρι νερό ή χυμό.

  • 2η εβδομάδα

5-9 σταγόνες 2 φορές την ημέρα σε ένα ποτήρι νερό ή χυμό.

  • 3η εβδομάδα

5-9 σταγόνες 3 φορές την ημέρα σε ένα ποτήρι νερό ή χυμό.

 

ΚΟΛΠΙΚΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ-ΚΟΛΠΙΤΙΔΕΣ

Διαλύστε 20 σταγόνες σε ένα λίτρο ζεστό νερό και κάνετε κολπικές πλύσεις κάθε 12 ώρες επί μια εβδομάδα.

 

Μυκητίαση ποδιών

Μετά το ποδόλουτρο και αφού στεγνώσετε τα πόδια σας καλά, απλώστε σε κάθε πόδι 5 σταγόνες, 3 φορές την ημέρα σε αδιάλυτη μορφή.

 

Δερματίτιδα, λαρυγγίτιδα, πονόλαιμος

Διαλύστε 10 σταγόνες σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό και κάνετε γαργάρες 3-5 φορές την ημέρα. Πίνεται μερικές γουλιές από το ίδιο διάλυμα.

 

Άφθες-στοματίτιδα

Ξεπλύνετε το στόμα 3 φορές την ημέρα με διάλυμα 5-10 σταγόνων σε ένα ποτήρι νερό.

 

Κούρα πρόληψης

5-10 σταγόνες σε ένα ποτήρι νερό καθημερινά βοηθούν το πεπτικό σύστημα διευκολύνοντας τις εκκρίσεις των υγρών της χολής. Η προληπτική λήψη του εκχυλίσματος συνιστάται στην περίπτωση μακρινών ταξιδιών, όπως και στην περίπτωση επιδημιών, γρίπης η στομαχικών ιώσεων και παρέχει αποτελεσματική προστασία από πιθανή μόλυνση.

 

Κούρα αποτοξίνωσης

20-30 σταγόνες σε ένα ποτήρι νερό καθημερινά για 30 μέρες αποτοξινώνουν τον οργανισμό από χρόνιες μορφές μυκητιάσεων (δερματικές, ποδιών, γεννητικών οργάνων).

Η αποτοξίνωση των 30 ημερών βοηθάει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, στην καταπολέμηση της χρόνιας κόπωσης και των χρόνιων παθήσεων, όπως αλλεργίες, άσθμα και δυσλειτουργίες του πεπτικού και απεκκριτικού συστήματος.